Ballon.Xperts.dk  @ www.ballon.xperts.dk
Ballon.Xperts.dk - Sct. Ib’s Gade 36, 8700 Viborg, Danmark - tlf.: +45 81 523 809 - email: ballon@xperts.dk
Dansk version Tysk version | Deutscher ausgabe
Latex balloner  @ www.ballon.xperts.dk Quick Samples
Lidt om os  @ www.ballon.xperts.dk

Ballon.Xperts.dk ’s triumvirat. Ja, det er næppe til at skjule at ballon.xperts er en familie-virksomhed. Vi klarer dog ikke det hele selv længere, men har et team af dedikerede medarbejdere - til at hjælpe os. Når sandheden skal frem (og det skal den altid), så er Ballon.Xperts.dk i al sin enkelthed opstået som følge af en fars ønske om at opdrage sine sønner på ansvarlig måde ved, bl.a.  gennem kreativ leg at bibringe dem nogle sunde værdier - det ser ud til at projektet lykkedes.

Det er altid spændende for børn (såvel som for voksne) at kunne se hvordan forskellige mekanismer fungerer i den virkelige Verden. Det er læring på den sjove måde. Vi kan næsten tale om en slags reality Matador for livet. Konceptet kan varmt anbefales - vær dog sikker på, hvis I vil gøre det efter, at I vælger et område hvor I virkelig er kompetente.

Don har været i branchen i mange år og har startet og overtaget virksomheder både i Europa, Afrika og Asien.

er ”den gamle” med det drengede sind, som har drevet forretning på flere kontinenter og qua et stort netværk er ballon.xperts.dk’s ”skaffer”. Mange års salges- og ledelseserfaring gør han til den naturlige mentor for ”de to andre”.

Don, Sean Patrick, Fitz Ryan
Adm. Direktør, Don Noehr
Kreativ direktør, Sean Patrick Noehr
Produktionsdirektør, Bjarne Glargaard
Økonomidirektør, Fitz Ryan Noehr